ТОП-3 найбільш безпечних морських курортів Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-3 найбільш безпечних морських курортів Європи

Світ
560
ТОП-3 найбільш безпечних морських курортів Європи
ТОП-3 найбільш безпечних морських курортів Європи, Фото: freepik
Середземноморський регіон залишається однією з найпопулярніших локацій, проте безпекова ситуація в деяких його кууточках погіршується. Зокрема, на півдні Франції спостерігається зростання рівня злочинності.
Про це пише Travel Off Path.
Видання сформувало рейтинг на основі даних від Держдепу США. Зокрема, саме там можуть планувати відпустку жінки, які хочуть відпочити наодинці.

Мальта

На першому місці — «кришталева» Мальта. Зважаючи на невеликі розміри країни, зловмисники розуміють, що їм буде просто ніде сховатися.
Насильницькі злочини на території Мальти скоюють вкрай рідко. Водночас туристів попереджають, що від дрібних крадіжок, на жаль, ніхто не застрахований. Тому, наприклад, залишати речі без нагляду на пляжі — погана ідея.

Кіпр

Друге місце у рейтингу безпеки обіймає Кіпр. Наголошують, що острів — дуже безпечний для туристів.
Зокрема, там дуже низький рівень злочинів із використанням вогнепальної або холодної зброї. Окрім того, кишенькові злодії на Кіпрі трапляються вкрай рідко.

Хорватія

На третій позиції — Хорватія. За даними Держдепу США, вона — набагато безпечніша за сусідню Італію та найбезпечніша серед країн Балкан.
Зазвичай країна не стає ціллю для терористичних організацій, а рівень міжгромадського насилля — дуже незначний. Водночас у популярних туристичних локаціях, як-от Спліт чи Дубровник, діють кишенькові злодії.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас