Таскомбанк надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Таскомбанк надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills

Особисті фінанси
95
Таскомбанк надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills

Таскомбанк продовжує підтримувати розвиток бізнесу в Україні, надавши кредитування для реалізації амбітного проекту з будівництва елітного котеджного комплексу в мальовничому селі Лісники під Києвом.

Комплекс передбачає створення сучасної та комфортної житлової інфраструктури, яка гармонійно вписується в природний ландшафт.
«Будівельна галузь країни почала відновлюватися, темпи та динаміка будівництва постійно зростають, що дозволяє нам бути драйвером зокрема зі створення нових робочих місць. Ми цінуємо нашу співпрацю та впевнені у подальшому успіху партнерства з Таскомбанком. Наразі завдяки наданому кредиту, ми зможемо завершити будівництво в заплановані терміни, забезпечивши високий рівень якості та екологічні стандарти», — прокоментував співпрацю власник проєкту Lion Hills Лев Парцхаладзе.
«Ми раді підтримати цей проект, адже він сприятиме розвитку місцевої інфраструктури та залученню інвестицій у регіон. Наша мета — підтримувати проекти, що сприяють сталому розвитку та поліпшенню якості життя в Україні», — зазначив Олег Поляк, Перший Заступник Голови Правління Таскомбанку.
Цей проект є черговим кроком у реалізації стратегії Таскомбанку щодо підтримки підприємництва та стимулювання економічного зростання країни. Завдяки таким ініціативам, банк зміцнює свою репутацію надійного партнера для бізнесу в Україні.
Довідка. Lion Hills — перший комплекс з двадцяти п’яти урбан-вілл класу «преміум» в селищі Лісники. Це сучасний унікальний проект на мальовничій територіі в 16 гектарів в 15 хвилинах від центру Києва. Новаторська архітектура інтегрована в природний ландшафт. сучасний житловий комплекс.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас