Sportbank запустив новий сервіс pre-approve — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Sportbank запустив новий сервіс pre-approve

Кредит&Депозит
190
Sportbank запустив новий сервіс pre-approve
Нещодавно sportbank запустив новий сервіс для зручності своїх нинішніх та потенційних клієнтів. Рre-approve — це сервіс попереднього погодження кредиту готівкою від sportbank. По суті, це — рішення без довгих процедур із заповненням анкет, реєстрацій та відвідування відділення банку. Кілька кроків онлайн і клієнт отримує рішення, скільки йому дадуть коштів.
Клієнту надається швидке рішення щодо можливості отримання та суми кредиту, а також строку його повернення, за умови заповнення лише кількох обов’язкових полів. Важливо відзначити, що на цьому етапі реєстрація в мобільному застосунку sportbank є необов’язковою. Для отримання рішення від клієнта потрібні лише базові дані: номер телефону та ідентифікаційний податковий номер (ІПН).
У випадку, якщо клієнт вирішує надати додаткову інформацію, він має можливість заповнити додаткові поля щодо місячного доходу, досвіду роботи тощо. Це дозволяє отримати більш точну відповідь, адже надання більш детальної інформації підвищує ймовірність отримання кредиту до 97%.
Як це працює:
  1. Необхідно перейти за посиланням.
  2. Заповнити у формі обов’язкові дані (номер телефону та ІПН).
  3. Отримати SMS-повідомлення з рішенням.
Клієнт отримує остаточну відповідь від банку всього за кілька хвилин. В такому повідомленні буде вказано чи може він отримати кредит та на яку суму.
Після попереднього погодження, клієнт має завантажити мобільний застосунок sportbank та пройти процедуру реєстрації. Після успішної верифікації клієнт одержить кредитну картку, яку необхідно активувати.
Виплата суми погодженого кредиту готівкою можлива на картку sport або sport біла, або шляхом безготівкового перерахування на рахунок (зокрема, з використанням реквізитів платіжної картки) клієнта протягом 3-х робочих днів.
За матеріалами:
sportbank
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас