Повторна доставка посвідчення водія: як замовити послугу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повторна доставка посвідчення водія: як замовити послугу

Особисті фінанси
165
Повторна доставка посвідчення водія: як замовити послугу
Повторна доставка посвідчення водія: як замовити послугу
Оформити доставку посвідчення водія можна декілька разів упродовж 1 року від дати замовлення послуги з обміну посвідчення водія. Потім документ повертається до сервісного центру МВС і буде знищений.
Про це повідомляє Головний сервісний центр МВС.
«Іноді трапляються ситуації, коли громадяни з певних причин не встигають забрати замовлений документ. У таких випадках в нагоді стане зручна опція — повторна доставка посвідчення водія, яка доступна у Кабінеті водія», — сказано в повідомленні.

Як скористатись сервісом

Для повторного замовлення доставки посвідчення водія у відділення Укрпошти чи кур’єром на визначену адресу на території України, необхідно увійти в Кабінеті водія. Після авторизації, у розділі «Картка водія» буде доступна кнопка «Замовити». Далі замовник заповняє необхідні анкетні дані, вводить адресу та сплачує за послугу.
Вартість послуги — 192 грн з ПДВ на території України.
Нагадаємо, у листопаді минулого року в Дії з’явилась можливість замовити обмін чи відновлення посвідчення водія з доставкою на відділення Укрпошти або кур’єром додому.
Обміняти посвідчення водія на сучасний зразок можна онлайн та офлайн. Сучасне посвідчення водія у формі ID-картки має кілька ступенів захисту. Воно відображається в Дії та в Кабінеті водія.

Автоцивілка онлайн на Finance.ua 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас