Після арешту Павла Дурова у світі зросла кількість завантажень Telegram — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після арешту Павла Дурова у світі зросла кількість завантажень Telegram

118
Після арешту Павла Дурова у світі зросла кількість завантажень Telegram
Після арешту Павла Дурова у світі зросла кількість завантажень Telegram
Арешт засновника і генерального директора Telegram Павла Дурова у Франції починає впливати на популярність і рейтинг додатку.
Про це повідомляє видання TechCrunch.
Як зазначає видання, попри занепокоєння щодо контенту у Telegram, наразі спостерігається зростання кількості завантажень застосунку. Це дало йому змогу посісти друге місце в чарті соцмереж App Store і збільшити глобальні завантаження на iOS на 4%.
У Франції, де був затриманий Дуров, додаток піднявся на 1 місце в категорії «Соціальні мережі» в App Store і став 3 найкращим додатком в цілому.

Довідка Finance.ua:

  • Французькі правоохоронці висунули Дурову звинувачення у 12 злочинах у Telegram. Жандармерія вважає Дурова співучасником незаконного обігу наркотиків, злочинів проти дітей та шахрайства через недостатню модерацію в Telegram, відмови від співпраці з правоохоронними відомствами. Окремою графою звинувачень також виділяють функції месенджера, що дозволяють пересилати криптовалюту.
  • Макрон запевнив, що рішення про затримання засновника Telegram Дурова не є політичним.
  • Toncoin обвалився і втратив 2,7 мільярда капіталізації після новин про арешт засновника месенджера Telegram Павла Дурова.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас