У Telegram вперше прокоментували затримання Дурова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Telegram вперше прокоментували затримання Дурова

Фондовий ринок
379
У Telegram вперше прокоментували затримання Дурова
У Telegram вперше прокоментували затримання Дурова
У Telegram прокоментували затримання у Франції свого засновника й керівника Павла Дурова, наголосивши, що соцмережа дотримується законів ЄС, а Дурову «не має чого приховувати».
Про це повідомляє Telegram News.
«Telegram дотримується законів ЄС, включаючи Закон про цифрові послуги — його модерація відповідає галузевим стандартам і постійно вдосконалюється. CEO Telegram Павло Дуров не має чого приховувати і часто подорожує Європою. Абсурдно стверджувати, що платформа або її власник несуть відповідальність за зловживання цією платформою», — сказано в повідомленні.
У соцмережі підкреслили, що «майже мільярд користувачів у всьому світі використовують Telegram як засіб комунікації та джерело життєво важливої інформації».
Там також додали, що очікують на швидке вирішення цієї ситуації.
Нагадаємо, засновника і гендиректора Telegram Павла Дурова затримали в суботу ввечері в аеропорту Ле-Бурже в передмісті Парижа. Правоохоронні органи звинуватили його у співучасті в наркоторгівлі, злочинах проти дітей та шахрайстві через відмови адміністрації месенджера співпрацювати з владою Франції.
російське посольство у Франції запросило консульський доступ до Дурова і звинуватило французьку владу в «ухиленні від взаємодії».
Криптовалюта Toncoin, яку використовують у Telegram та співзасновником якої є Павло Дуров, різко знизилась у ціні після новини про арешт співзасновника у Франції.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас