Підвищення податків для бізнесу призведе до падіння обороноздатності України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищення податків для бізнесу призведе до падіння обороноздатності України

Казна та Політика
444
Підвищення податків для бізнесу призведе до падіння обороноздатності України
Підвищення податків для бізнесу призведе до падіння обороноздатності України
Україні потрібно знаходити нові джерела надходжень в державний бюджет, тому що підвищення податків для бізнесу призведе до падіння обороноздатності країни.
Про це заявив перший заступник голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради Ярослав Железняк під час конгресу «Реформа системи публічних фінансів — шлях до Відновлення України», повідомляє FinClub.
«Ми повністю фінансуємо наше військо тільки за рахунок податків та митних зборів. Це єдине фактично джерело фінансування солдатів в окопі, закупівлі зброї, закупівлі форми, оснащення, тощо. Якщо у нас буде менше податків і зборів для нашого війська, це означає, що армія недоотримає гроші. Саме тому важливо підтримувати бізнес», — заявив Ярослав Железняк.
«Якщо у бізнесу буде погіршуватися ситуація, то це буде означати не тільки економічне погіршення, а й безпекове», — сказав він.
«Потрібно знаходити нові джерела надходжень в державний бюджет. Окрім того, щоб підвищувати податки і робити бізнесу новий головний біль, потрібно покращити адміністрування вже наявних податків», — заявила заступниця голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради Ольга Василевська-Смаглюк.
Ярослав Железняк стверджує, що ми дуже мало зробили для бізнесу. За його словами, в цьому році перше, що ми обов’язково маємо зробити, — це перезавантаження Митниці, БЕБ, Податкової.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас