Нова пошта скасувала оплату за повернення посилки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пошта скасувала оплату за повернення посилки

Особисті фінанси
217
Нова пошта скасувала оплату за повернення посилки
Нова пошта скасувала оплату за повернення посилки
Нова пошта скасувала необхідність сплати 0,5% від оголошеної вартості відправлення у випадку відмови одержувача від нього. Таким чином повернути посилку відправнику можна безкоштовно.
Про це повідомила пресслужба компанії.

Обрати кредит 🧐

«Велика частка наших клієнтів — це люди, які замовляють товари в інтернет-магазинах. Ми знаємо, що для комфортних покупок людям потрібно бути впевненими у тому, що вони завжди можуть повернути товар, який не підійшов. Тому Нова пошта забезпечує безкоштовне повернення посилок клієнтів відправнику. А тепер ми ще й відмовились від комісії за оголошену вартість, аби за повернення не потрібно було платити нічого — ні отримувачу посилки, ні відправнику», — заявив директор з маркетингу та продажів Нової пошти Павло Даніман.
Зазначається, що щомісяця клієнти повертають близько 1,3 мільйона посилок, і тепер вони економитимуть понад 9,4 мільйона гривень.
«Особливо відчутними ці зміни будуть для тих клієнтів, які роблять багато комерційних відправок — адже знизяться їх витрати на повернення товару, який не забрали», — додали в компанії.
Нагадаємо, з 1 жовтня Нова пошта оновила тарифи на послуги з доставки документів, посилок, вантажів, палет, дисків та шин, а також паковання та окремих додаткових послуг.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас