Нідерланди приєдналися до ініціативи Чехії та виділять кошти на боєприпаси для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нідерланди приєдналися до ініціативи Чехії та виділять кошти на боєприпаси для України

Казна та Політика
249
Нідерланди приєдналися до ініціативи Чехії та виділять кошти на боєприпаси для України
Нідерланди приєдналися до ініціативи Чехії та виділять кошти на боєприпаси для України, Фото: trueua.info
Нідерланди приєднуються до ініціативи Чехії щодо швидкої доставки в Україну сотень тисяч артилерійських снарядів та нададуть понад 100 млн євро.
Про це у соцмережі Х повідомив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте.
«Перш за все важливо виконати те, що ми обіцяли, і подивитися, що ще ми можемо зробити. Саме тому Нідерланди виділяють понад 100 млн євро на чеську ініціативу швидкої доставки в Україну сотень тисяч артилерійських снарядів», — написав він після конференції європейських лідерів, присвяченої допомозі Україні, яка відбулася у Парижі.
Прем'єр-міністр додає, що українські воїни мужньо відбивають атаки ворога протягом двох років, проте росія продовжує чинити тиск на передовій.
«Ми знаємо, що путін готується до довгої війни. Ми повинні продовжувати демонструвати непохитну підтримку. Саме тому Нідерланди також укладають угоду про безпеку з Україною, щоб продовжувати надавати підтримку країні протягом наступних 10 років. Заради майбутньої безпеки України та нашої власної безпеки», — підкреслив Рютте.
Нагадаємо, Нідерланди вже приєдналися до коаліції безпілотників для України. У рамках коаліції Амстердам постачатиме Києву передові безпілотні технології та зміцнюватиме наступальний потенціал України у війні проти росії.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас