В Росії розпочалась податкова амністія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії розпочалась податкова амністія

Казна та Політика
124
З 1 березня в Росії набирає чинності закон про податкову амністію для громадян країни. У результаті росіяни одержали можливість легалізувати незадекларовані доходи, отримані до 1 січня 2006 року.
Відповідно до закону, розмір декларованої суми не обмежений, вказувати види та джерела доходу також не потрібно. Оплатити 13% прибутковий податок можна буде в будь-якому банку. Для цього потрібно відправити платіж на спеціальний рахунок Федерального казначейства РФ.
Тим часом, під податкову амністію не підпадають громадяни, які зробили інші, крім приховання доходів, правопорушення. Так, закон не поширюється на доходи, отримані злочинним шляхом або з порушенням фінансового, митного або іншого законодавства.
Відповідно до діючого російського законодавства, несплата податків з отриманих доходів вважається правопорушенням, за яке передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. До останнього залучаються громадяни, які ухилились від податків на суму від 100 тисяч рублів (19,3 тис. гривень) на рік.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас