Клюєв: Новий глава "Нафтогазу України" може бути призначений вже 1 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв: Новий глава "Нафтогазу України" може бути призначений вже 1 березня

Енергетика
101
Кабінет міністрів України може призначити нового голову правління національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" на засіданні в четвер, допускає віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв.
"У четвер ви довідаєтеся, хто буде новим главою "Нафтогаза України", - сказав він на прес-конференції в Запоріжжя.
Клюєв відзначив, що поки не бачив остаточного порядку денного засідання уряду, запланованого на 1 березня. "Але, думаю, кадрове питання на порядку денному буде", - сказав він.
Як повідомлялося, Володимир Шелудченко, що очолював "Нафтогаз України" із серпня 2006 року, вирішив залишити пост голови правління компанії, і уряд 21 лютого задовольнило подану ним заяву про відставку.
Серед кандидатів на вакантну посаду учасники ринку називають Володимира Якубенко, першого заступника голови правління "Нафтогаза України", і Євгена Бакуліна, генерального директора "Укргазвидобуток" - дочірньої компанії НАКа.
"Нафтогаз України" поєднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з імпорту-експорту, транзиту та зберіганню в підземних сховищах природного газу, а також з транзиту нафти через територію України.
Управління НАКом здійснює уряд країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас