Урядовий комітет ухвалив проекти постанов про бюджетні кошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Урядовий комітет ухвалив проекти постанов про бюджетні кошти

Казна та Політика
84
На засіданні Урядового комітету з питань економічної політики під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів України Миколи Азарова схвалено до розгляду Урядом низку проектів постанов стосовно порядків використання коштів державного бюджету на 2007 рік. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
Зокрема, схвалено проект постанови Кабінету Міністрів "Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті на підтримку розвитку інфраструктури наукової діяльності у сфері зв’язку та інформатизації".
Як повідомляється, цей порядок регламентує використання коштів Міністерством транспорту та зв’язку, які спрямовуються на фінансування участі вітчизняних установ, підприємств і організацій державної форми власності у міжнародних виставках, конференціях, конгресах та семінарах, пов’язаних з науковою діяльністю у сфері зв’язку та інформатизації.
Також на наступних засіданнях Уряду буде розглянуто проект постанови Кабінету Міністрів "Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів державного бюджету для розбудови та модернізації об’єктів митної системи", також схваленої Урядовим комітетом з питань економічної політики.
Зазначений порядок конкретизує процедуру використання бюджетних коштів за бюджетною програмою "Розбудова та модернізація об’єктів митної системи", зокрема, першочерговість фінансування таких об’єктів, окреслює обов’язкові умови договорів підряду на будівництво та порядок перерахування коштів за виконані роботи.
Так, бюджетні кошти за цією програмою використовуватимуться на закупівлю сучасних технічних засобів митного контролю, комп’ютерної техніки, бланкової продукції, речового майна, митного забезпечення, іншого обладнання та устаткування, необхідного для функціонування об’єктів митної системи тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас