Робота для студентів: скільки платять за роботу без досвіду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота для студентів: скільки платять за роботу без досвіду

Особисті фінанси
805
На ринку праці налічується понад 4000 вакансій для молоді. Кількість вакансій відрізняється залежно від міста України. Finance.ua як портал, що стежить за ринком праці, дізнався, скільки можуть заробити кандидати без досвіду.
Як свідчать дані сайту з пошуку роботи Jooble, найбільша пропозиція та попит на роботу зосереджені у великих містах: Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі.
Найактивнішими у працевлаштуванні студентів виявилися роботодавці з готельно-ресторанного бізнесу та торгівлі.
Найпопулярніші вакансії:
  • студентам найчастіше пропонують роботу касирами – від 12 тис. грн;
  • офіціантами – від 13 тис. грн;
  • продавцями-консультантами – від 15 тис. грн.
Найбільшу зарплату роботодавці згодні платити за повний робочий день, проте попитом серед молоді користуються вакансії з гнучким графіком або частковою зайнятістю. Насамперед це пов’язано з необхідністю поєднувати роботу та навчання.
Відсоток попиту на вакансії з гнучким графіком або частковою зайнятістю у 2021 виріс на 22% у порівнянні з минулим роком. Якщо порівнювати вакансії з повним та неповним робочим днем, то студенти надають перевагу неповному робочому дню. У 70% випадках студенти першими розглядають вакансії з частковою зайнятістю.

Довідка Finance.ua:

  • українці в січні почали активно шукати нову роботу. З другої половини першого місяця 2022-го кількість вакансій, з якими ознайомилися претенденти, збільшилася на 22% (порівняно з груднем);
  • за даними Прозора Робота, середня зарплата у січні 2022 року за вакансіями скалала 13 727 грн, за резюме – 13 876 грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас