В Україні запустили новий електронний кабінет водія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запустили новий електронний кабінет водія

Особисті фінанси
8128
В Україні 11 лютого запрацював новий модернізований електронний кабінет водія. Тепер він доступний і на мобільних пристроях.
Finance.ua як портал, що стежить за оновленнями для водіїв, дізнався про нові функції е-кабінету.
Як зазначають у головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ, українським водіям довелося побути без Електронного кабінету водія лише кілька днів і вже згодом їм презентували новий — модернізований.
«Попередній онлайн-сервіс був створений чотири роки тому аби надавати громадянам однаково зручний доступ до найбільш популярних послуг сервісних центрів МВС. За цей період ми отримали унікальний досвід, сотні ваших відгуків, пройшли шлях від втілення простих послуг до переведення найзатребуваніших в електронний формат», — йдеться у повідомленні.
Зараз Електронний кабінет водія став адаптованим для мобільних пристроїв, максимально захищений і стійкий до зовнішніх кіберзагроз. Дизайн відповідає візуальному стилю сервісних центрів МВС — мінімалізм, а структура інтуїтивно зрозуміла.
Новий функціонал. Наразі Електронний кабінет водія містить сервіси:
  • «Картка водія» відображає національне та міжнародне посвідчення водія;
  • «Автопарк» відображає відомості про зареєстровані за фізичними особами транспортні засоби, відмітки про страховий поліс та належного користувача, історію реєстрацій авто;
  • «Штрафи» відображає інформацію про штрафи за порушення ПДР, де користувачі будуть мати можливість їх оплачувати;
  • «Електронна черга» — тут можна здійснити запис до електронної черги найбільш зручного для вас територіального сервісного центру МВС.
Також у МВС попередили, що протягом декількох тижнів е-кабінет водія буде наповнюватися сервісами. І вже у ІІ кварталі 2022 року його роботу буде відновлено у повному обсязі, а громадяни знову зможуть користуватися зручними електронними послугами без обмежень.
До речі, швидко та зручно порівняти ціни та оформити поліс ОСЦПВ ви можете прямо на Finance.ua.

Хочу оформити ОСЦПВ

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас