Найбільший фінансовий центр світу: дослідження (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший фінансовий центр світу: дослідження (інфографіка)

Світ
2260
Згідно з дослідженням агентства Reuters, Лондон залишається головним світовим фінансовим центром світу. Finance.ua як портал, який дбає про ваші фінанси, дізнався
подробиці.
Але він поступається Нью-Йорку і Сінгапуру в доступі до талантів, в той час як Париж посилює конкуренцію з боку Європейського Союзу.
У дослідженні корпорації City of London були обрані сім центрів, що фігурують в інших дослідженнях фінансових центрів.
Найбільший фінансовий центр світу: дослідження (інфографіка)
Інфографіка: Reuters
“Політики Великобританії повинні гарантувати, що її бізнес і надалі користуватиметься широким доступом до кращих фахівців з усього світу. Вихід з ЄС, припинення свободи пересування і введення нової імміграційної системи завдали шкоди сприйняттю Великобританії як привабливого ділового середовища для міжнародних талантів в останні роки”, – йдеться в дослідженні.
Нью-Йорк лише трохи відстає і скорочує розрив, за ним ідуть Сінгапур, Франкфурт, Париж, Гонконг і Токіо. Він залишається найбільшим фінансовим центром, в той час як Лондон відстає від Сінгапуру за стійкою бізнес-інфраструктурою, доступом до талантів і навичок, а також сприятливим нормативно-правовим середовищем.
Загальний податок для британських компаній, що надають фінансові послуги, зокрема для банків, також відносно високий, йдеться в повідомленні. Також Міністерство фінансів Великобританії запропонувало, щоб у Банку Англії був офіційний обов’язок «сприяти» конкурентоспроможності Лондона.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, в червні Лондон обігнав Амстердам, ставши найбільшим центром торгівлі акціями в Європі, вперше в цьому році посівши перше місце після того, як Brexit перемістив більшу частину обсягів торгівлі на континент.
  • Також Лондон посів перше місце у рейтингу міст з найсприятливішими умовами для розвитку стартапів та інвестицій в технології та інновації. Париж і Дублін зберегли друге і третє місця.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас