Veomini – миттєві кредити для тих, хто цінує час — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Veomini – миттєві кредити для тих, хто цінує час

Кредит&Депозит
653
Мобільний додаток Veomini, представлений фінансовою компанією Moneyveo на ринку онлайн-кредитування у 2020 році, швидко отримав визнання серед користувачів. У чому його особливість, яка робить Veomini популярним?
Спочатку був кредит Smart за 8 хвилин
Фінтех-компанія Moneyveo – першопрохідник у галузі онлайн-кредитування в Україні. Відтоді, як у 2013 році вона представила споживачам свій сервіс та короткостроковий кредит Smart, компанія не припиняє дивувати ринок новими продуктами і послугами.
Moneyveo постійно вдосконалює свої пропозиції, доповнює їх зручними фішками, що базуються на інноваційних технологіях. Так, компанія запропонувала клієнтам довгостроковий кредит Comfort із максимальною сумою до 30 000 грн. Поступово споживачі послуг Moneyveo отримали доступ до таких можливостей, як: Пільговий період кредитування (42 перші дні безкоштовного користування грошима); пролонгація; добір грошей у межах та на умовах відкритого кредиту; автоматичне погашення; програма лояльності тощо.
Мобільний додаток Veomini – одна з нових розробок – було створено під потреби наймолодшої аудиторії, людей віком від 18 до 22 років. Але користуватися ним можуть усі.
Veomini – простота, швидкість, технологічність
Команда Moneyveo постійно досліджує ринок та споживчий попит. Як з’ясувалося, часто наймолодшій аудиторії потрібні не стільки великі суми кредитів, скільки ще більша швидкість обслуговування та отримання грошей на картку. Покоління Z живе у прискореному життєвому ритмі, в умовах перенасиченого інформаційного фону. Вони користуються найсучаснішими гаджетами, і все роблять буквально на бігу. Тому їхні основні цінності – простота, швидкість і технологічність.
Команда Moneyveo створила додаток, що відповідає потребам покоління Z. Користуватися ним дуже просто. Veomini вирішує питання нестачі грошей протягом 2-х хвилин, не більше. Декілька свайпів по екрану мобільного – і гроші на картці.
«Veomini – друг, який будь-якої миті готовий позичити тобі гроші. Нас цінують за швидкість прийняття рішення, які ми забезпечуємо 24/7. Насправді ця програма – складний, але дуже добре налагоджений механізм, який для клієнта працює просто та зручно. А що ще потрібно людям, які живуть на повну і цінують кожну секунду свого часу?»зазначає Влас Головін, директор із розвитку продуктів Moneyveo.
Удвічі більше видач – щокварталу
Протягом 2021 року українці встановили додаток Veomini понад 800 тисяч разів. Зростання кількості нових користувачів із місяця в місяць забезпечило збільшення клієнтської бази за рік у 4 рази. А також протягом четвертого кварталу користувачі уклали через Veomini вдвічі більше договорів, ніж у попередньому кварталі.
Оформлення кредиту в додатку займає мінімум часу і не вимагає спеціальної підготовки. Щоб узяти гроші у Veomini, потрібно:
1. Встановити додаток, зареєструватися та надіслати заявку. Крім іншої інформації, в ній потрібно ввести дані паспорта, ІПН та особистої банківської картки.
2. Отримати рішення – очікування триватиме до 1 хвилини, результат з’явиться на екрані смартфона.
3. Дати згоду на умови електронного договору (оферти). Для цього – ввести код із SMS.
От і весь процес. Veomini миттєво перерахує гроші на вашу картку, і ви зможете одразу вирішити своє фінансове питання. Поки додаток таксі шукає для вас водія, отримуйте потрібну суму та розраховуйтеся за послугу. Поки стоїте в черзі на касу магазину – пара кліків, і Veomini підкине кошти, яких бракує. Цінник у ресторані виявився занадто великим – не страшно, додаток допоможе уникнути незручного моменту тощо.
Ваш фінансовий помічник Veomini завжди на зв’язку та виручить будь-якої миті. Просто встановіть та зареєструйтесь у додатку. І ви завжди будете при грошах. Спробуйте просто зараз: перший кредит – до 3000 грн під 0,01% на день, наступні – до 6000 грн.
ТОВ «Манівео Швидка Фінансова Допомога». Надання коштів на кредит, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Ліцензія Нацкомфінпослуг від 14.05.2015, безстрокова. Кредит «Веоміні»: строк до 30 днів, сума до 6 000 грн, реальна річна відсоткова ставка від 3,71% річних. Детальні умови надання фінансової послуги та розрахунки реальної річної процентної ставки – на moneyveo.ua/uk/confidentiality/tariffs/. Заповнення заявки не гарантує отримання кредиту.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас