Доповнено перелік буферів капіталу для банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доповнено перелік буферів капіталу для банків

Казна та Політика
201
Доповнено перелік буферів капіталу для банків
2020-й рік став зміною епох. Весь світ розпочав перехід до нової нормальності. А це – нова економіка, нові соціальні процеси, нові цінності. Світ, підхльоснутий пандемією Covid-19, із постіндустріальної епохи в один стрибок опинився в епосі цифровій. І наш банк, як підсистема глобальної фінансової системи, миттєво відреагував на виклики нової нормальності, зробивши потужний ривок у сфері діджиталізації процесів.
Розробка та впровадження дистанційних продуктів і послуг стали головним трендом нашого розвитку в 2020 році, який МТБ БАНК завершив із прибутком у 101 млн грн, що на 63% вище, ніж у 2019 році.
Найвищу здатність керувати своїми доходами та витратами показало Київське Центральне відділення банку – його робота допомогла здобути звання Кращого регіону в номінації «Лідер бізнесу-2020».
За збалансованим зростанням показників у регіонах на першому місці – Центральне відділення банку в Миколаєві.
А звання Лідера продажів у 2020-му отримало відділення №12 в Одесі.
У 2021-й рік ми йдемо з упевненістю в тому, що здатні захистити результати своєї роботи та досягнути нових. Ми будемо розробляти нові цифрові продукти, щоб наші клієнти витрачали якомога менше часу на спілкування з банком, а також, як і раніше, відкриватимемо нові відділення, аби бути територіально ближчими до всіх, кому потрібно живе спілкування з нашими менеджерами. Ми знаємо, як працювати, аби бути корисним, комфортним і надійним банком для наших клієнтів.
Ми – ваш банк!
Доповнено перелік буферів капіталу для банків
Співробітники ЦВ ПАТ МТБ БАНК в м. Київ
Доповнено перелік буферів капіталу для банків
Співробітники ЦВ ПАТ МТБ БАНК в м. Миколаїв
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас