Цьогоріч АРМА забезпечило в бюджет утричі більше надходжень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цьогоріч АРМА забезпечило в бюджет утричі більше надходжень

Казна та Політика
305
Компанія Samsung нещодавно представила спеціальний Bluetooth-трекер, за допомогою якого можна швидко знайти гаманець або ключі, що загубилися, використовуючи смартфон. Схожий пристрій готує до випуску і Apple, але її може випередити інший бренд — в базі даних патентного регулятора вже пройшов реєстрації пристрій OPPO зі схожими функціями. Крім того, стало відомо, як буде виглядати прийдешня новинка.
У минулому році OPPO зареєструвала патент на дизайн спеціального Bluetooth-трекера, який дозволяє відстежувати місцезнаходження за допомогою популярного бездротового протоколу і смартфона як екрану «локатора». Нещодавно зображення пристрою, які фігурували в патентній заявці, потрапили у відкритий доступ.
Гаджет отримав прямокутну форму із закругленими краями. У нижньому лівому куті пристрою є мініатюрний світловий індикатор. Примітно, що у «маячка», представленого на рендерах, немає будь-якого кріплення або «вушка» для протягування кільця, в зв’язку з чим незрозуміло, як він буде розміщуватися на предметах.
Цьогоріч АРМА забезпечило в бюджет утричі більше надходжень
Не виключено, що OPPO покаже свій перший Bluetooth-трекер разом з лінійкою смартфонів OPPO Find X3. На жаль, представники компанії не дають будь-яких коментарів з приводу релізу новинки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас