До кінця року ПриватБанк та Ощадбанк мають ухвалити плани їх приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця року ПриватБанк та Ощадбанк мають ухвалити плани їх приватизації

Казна та Політика
421
Ціна на природний газ у лютому для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» від Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» складе 6,86 грн/куб. м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Гранична ціна на блакитне паливо з 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року, регулюється постановою Кабінету міністрів України № 25 від 18 січня 2021 р. та не може перевищувати 6,99 грн/куб. м.
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» як постачальник «останньої надії» (ПОН) також готова постачати газ усім побутовим споживачам, постачальник яких не зможе або відмовиться забезпечити своїх клієнтів газом за регульованою ціною. Ціна газу для клієнтів ПОН — 6,99 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Власники домогосподарств можуть бути певні, що перебоїв із газопостачанням не буде.

Довідка Finance.ua:

  • Подати заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України» можна онлайн (сайт gas.ua або веб-версія Приват24) або офлайн (мережа ПУМБ та відділення Ощадбанку).
  • ГК «Нафтогаз України» обслуговує вже 9% споживачів в Україні, що дорівнює 1,1 млн домогосподарств (з урахуванням клієнтів ПОН).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас