Фонд держмайна продав Калуську ТЕЦ за 800 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна продав Калуську ТЕЦ за 800 мільйонів

Казна та Політика
333
Фонд державного майна 30 листопада на аукціоні продав єдиний майновий комплекс державного підприємства “Калуська теплоелектроцентраль – Нова” за 801 млн грн.
Про це свідчать дані ProZorro.Sale.
В аукціоні взяли участь сім компаній. У підсумку переможцем аукціону з продажу єдиного майнового комплексу держпідприємства “Калуська теплоелектроцентраль – Нова” стало ТОВ “Костанза” з ціною 801 млн грн за стартової ціни у 230,2 млн грн (без ПДВ).
Як повідомлялось, Калуська ТЕЦ, проектна електрична потужність якої становить 200 МВт, постачає електроенергію до енергоринку України. Крім цього, станція входить у «Бурштинський енергоострів», який синхронізований з об’єднаною енергосистемою Європи.
Переможець торгів отримає головний корпус, бункер вугілля, ацетилокисневу генераторну, електромережу, залізничну колію та інше майно держпідприємства.
Водночас, покупець майнового комплексу буде зобов’язаний, зокрема: зберегти основний вид діяльності підприємства щонайменше протягом 5 років, погасити борги із заробітної плати та перед бюджетом, погасити прострочену кредиторську заборгованість підприємства та недопустити звільнення працівників з ініціативи власника чи уповноваженого ним органу щонайменше протягом 6 місяців.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас