Україна до 2030 року вкладе у розвиток авіабудування 34 мільярди – Шмигаль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна до 2030 року вкладе у розвиток авіабудування 34 мільярди – Шмигаль

Казна та Політика
568
За повідомленнями джерел мережі, компанія Microsoft тестує нову функцію для операційної системи Windows, яка дозволить користувачам бути в курсі того, які додатки використовують камеру. Відзначається, що зараз ця функція тестується у внутрішніх збірках Windows 10X, але пізніше може з’явитися і в Windows 10.
Після інтеграції згаданої функції на панелі завдань з’явиться новий значок у вигляді відеокамери. Навівши на нього курсор миші, можна буде побачити, які саме додатки використовують камеру. Якщо таких додатків виявиться кілька, то прямо на значку буде відображено їх кількість. Наприклад, якщо Microsoft Teams використовує камеру пристрою, то при наведенні курсору на значок камери користувач побачить відповідне повідомлення.
Україна до 2030 року вкладе у розвиток авіабудування 34 мільярди – Шмигаль
Нова функція покликана підвищити рівень конфіденційності і напевно буде затребуваною, особливо серед людей, які турбуються про те, що ті чи інші додатки можуть стежити за ними. Але від заклеювання ізолентою камери ноутбуків це навряд чи вбереже.
Оскільки зараз згадана функція тестується тільки у внутрішніх збірках Windows 10X, важко сказати, коли саме вона може стати загальнодоступною. Не виключено, що вона стане частиною великого оновлення Sun Valley (Windows 10 21H2), запуск якого повинен відбутися восени цього року. Очікується, що це оновлення принесе із собою не тільки нові функції, а й масштабні зміни призначеного для користувача інтерфейсу. Найімовірніше, широкому колу користувачів Windows 10 21H2 стане доступним в жовтні-листопаді цього року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас