В Україні пропонують дозволити чоловікам брати «дитячі» відпустки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні пропонують дозволити чоловікам брати «дитячі» відпустки

Казна та Політика
497
Концерн Volkswagen оголосив про об’єднання зусиль з Microsoft з метою прискорення розробки рішень для автоматизованого водіння.
Як повідомляє Bloomberg, новий підрозділ програмного забезпечення VW разом з Microsoft створить хмарну платформу, яка допоможе спростити процеси розробки та дозволить швидше інтегрувати технології в свій автопарк.
«В рамках перетворення Volkswagen Group в постачальника цифрової мобільності ми постійно прагнемо до підвищення ефективності розробки програмного забезпечення», – сказав Дірк Хільгенберг, глава Car.Software Organization, що входить до складу концерну.
Завдяки хмарній платформі Car.Software спростить процеси розробки в Microsoft Azure і зможе використовувати свої обчислювальні ресурси і можливості обробки даних для ще більш швидкої роботи систем автоматизованого водіння. Перші тестові парки з підключенням до «універсальної хмари» з’являться вже в нинішньому році, а серійне розгортання системи очікується у 2022 році.
VW планує інвестувати близько 20 млрд євро в цифрові операції до 2025 року і планує збільшити частку програмного забезпечення, що розробляється в компанії, до 60% з нинішніх 10%.
Вперше VW підписав угоду з Microsoft у 2018 році на надання послуг хмарних обчислень для нових моделей концерну.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас