Активи держпідприємств знизились на майже 400 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активи держпідприємств знизились на майже 400 мільярдів

Казна та Політика
391
У Раді нацбезпеки і оборони України заявили, що розглянуть санкції стосовно олігарха і колишнього чиновника Ігоря Коломойського «в разі надходження пропозицій».
Про це заявили в РНБО у відповідь на запит «Радіо Свобода».
«У разі надходження пропозицій щодо застосування санкцій стосово зазначеної в вашому запиті особи від уповноважених законом України „Про санкції“ державних органів, вони будуть винесені на розгляд РНБО України в установленому порядку», — відповіли в РНБО.
В РНБО зазначили, що, згідно зі статтею 5 Закону «Про санкції», Рада нацбезпеки і оборони розглядає питання про застосування, скасування та внесення змін до санкцій виключно на підставі пропозицій Верховної Ради, президента, Кабміну, НБУ, СБУ.
На наступному засіданні Ради національної безпеки і оборони продовжиться розгляд питань про запровадження санкцій до юридичних і фізичних осіб.
5 березня США запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського. У Держдепі пояснили, що як керівник Дніпропетровської області з 2014 по 2015 рік Коломойський був причетний до корупційних дій, що підривали верховенство права і віру української громадськості в демократичні інститути і суспільні процеси, включаючи використання його політичного впливу і владних повноважень для особистої вигоди.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас