Де знайти реквізити для сплати збору з нульового декларування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де знайти реквізити для сплати збору з нульового декларування

Казна та Політика
523
Податківці роз’яснили, як знайти реквізити для сплати збору за результатами нульового декларування.
Як зазначається, після подання платником «Звітної»/«Звітної нової»/ «Уточнюючої» одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в Електронному кабінеті (приватна частина) в розділі «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступною інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум з одноразового (спеціального) добровільного декларування з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем та / або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
При скануванні QR-коду на смартфоні користувача автоматично відкривається мобільний застосунок банку зі сформованими реквізитами рахунків для сплати Збору.

Податкова амністія: які цілі переслідує влада 🔎

У разі якщо платником була змінена адреса відповідно до «Нової звітної» або «Уточнюючої» Декларації платнику буде направлено повідомлення з оновленими реквізитами для сплати суми Збору.
В Електронному кабінеті забезпечено автоматичне заповнення платіжного доручення на підставі даних платника.

Довідка Finance.ua:

  • у рамках податкової амністії станом на 12 жовтня було задекларовано 90,5 мільйона гривень, платежі до бюджету склали 4,5 мільйона гривень;
  • податкова також пояснила, чи можливо повернути надміру сплачену суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;
  • голова податкового комітету Данило Гетманцев відповів на найбільш критичні питання щодо податкової амністії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас