Підприємства ДУС отримали 11 мільйонів збитків за пів року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємства ДУС отримали 11 мільйонів збитків за пів року

Казна та Політика
208
У першому півріччі 2021 року підприємства Державного управління справами, які обслуговують Президента України та вищих посадових осіб, отримали сумарні чисті збитки на суму 10,9 мільйона гривень.
Про це свідчить зведений звіт про виконання показників фінансового плану підприємств ДУС, повідомляє Марлін.
До сфери управління Державного управління справами належить 31 підприємство. Серед них 25 працюючих, 3 непрацюючі і щодо 3 інформація відсутня.
За результатами 2020 року сумарні збитки підприємств ДУС досягли 21,5 млн грн. 2019 рік завершено доходами на суму 1,1 млн грн.
Загальна сума кредитних зобов’язань підприємств на кінець півріччя 2021 року становить 1,5 млрд грн.
Кількість працевлаштованих осіб на підприємствах ДУС становить 3907 осіб.
Середньомісячні витрати на оплату праці простих працівників на ДП ДУС становили 12,1 тис. грн, на адміністративно-управлінський персонал — 23,3 тис. грн, тоді як на керівника — 59,2 тис. грн.
ДУС управляє такими державними підприємствами як ДП «Чайка», яке забезпечує потреби громадського харчування ОПУ, ВРУ, КМУ та інших; ДП «Укржитлосервіс», яке займається ремонтами житлових та адміністративних будівель; ДП «Санаторій „Конча-Заспа“», який є реабілітаційною установою для чиновників, та інші.
ДУС забезпечує діяльність Президента, Верховної Ради, Кабміну, РНБО, інших державних органів, всіх міжнародних дипломатичних представництв на території держави.
Зараз Державним управлінням справами керує Ігор Лисий.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас