Нове обмеження для встановлення Windows — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове обмеження для встановлення Windows

Фондовий ринок
3063
Finance.ua як портал, який піклується про ваші фінанси, дізнався від The Register, що ОС нового покоління від Microsoft не буде на нових комп’ютерах Apple.
Читайте також: Microsoft тестує Windows 12
Суперкорпорація розгорнула рекламну кампанію для операційної системи Windows 11, яка має відбутися менше ніж через місяць, і продовжила налаштування коду попереднього перегляду для інсайдерів Windows через канали Dev і Beta.
Нагадаємо, що віртуальна машина Windows 11, що працює на Mac M1 з Parallels Desktop 17, почала видавати помилку сумісності обладнання в збірці Windows Insider Dev Channel.
Ентузіасти змогли встановити Windows 11 на комп’ютери Apple і користуватися нею деякий час без обмежень, проте з виходом останніх оновлень пристрій став видавати помилку.
Встановити нову ОС на актуальні комп’ютери Apple безпосередньо немає можливості, проте систему можна поставити через емулятор. Незважаючи на таку помилку, продуктивність системи здалася авторам «більш ніж прийнятною».
Представник Microsoft не зміг пояснити, яким чином встановлення Windows 11 на пристрої з процесором M1 – незважаючи на помилку – стало можливим.

Довідка Finance.ua:

  • Microsoft представила Windows місяць тому, а користувацька версія цієї ОС повинна вийти лише восени поточного року (імовірно, в жовтні). Тим часом, судячи з скріншоту, опублікованого в мережі, Microsoft вже працює над Windows 12.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас