monobank купив платформу для роботи з відгуками відвідувачів і запускає новий сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank купив платформу для роботи з відгуками відвідувачів і запускає новий сервіс

Фондовий ринок
1706
monobank купив сервіс відгуків Expirenza. Сума угоди не повідомляється. Finance.ua як портал, який стежить за банківськими новаціями, дізнався, що готує для українців мобільний банк.
Як повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський, Expirenza.com – платформа для роботи з відгуками відвідувачів, заснована в 2019 році київськими підприємцями Олександром Гудковим і Михайлом Селецьким.
Сьогодні в Expirenza понад 2000 клієнтів: ресторани, приватні клініки, салони краси та інші. Серед користувачів Expirenza: Kyiv Food Market, Milkbar, Mimosa Brooklyn Plaza, Vodafone, Добробут, Тайський і Китайський привіт, Чорноморка, Sport Life і багато інших. В компанії працюють 11 осіб.
“Тепер сервіс об’єднає в собі оплату в ресторанах від monobank з сервісами expirenza. Ми зробимо єдиний QR-код для ресторанів – відгуки, меню, оплата і чайові. Нова назва сервісу «Expirenza by mono»”, – написав Гороховський.
Нові функції для прийому платежів, оплата замовлення за QR-кодом та інші можливості будуть доступні закладам України вже в вересні-жовтні і працюватимуть з будь-якими банківськими картками.

Довідка Finance.ua:

  • Гороховський раніше повідомляв, що monobank вже коштує понад $1 млрд;
  • у липні monobank змінив тарифи за вихідними SWIFT-платежами і дозволив ФОП поповнювати рахунок через термінали і каси банків.

Замовити картку monobank на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас