В «Нафтогазі» розповіли, як українці можуть зекономити 34% на виплатах за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Нафтогазі» розповіли, як українці можуть зекономити 34% на виплатах за газ

Енергетика
1720
Побутові споживачі природного газу, яких обслуговує постачальник «останньої надії» (ПОН) і які приєднаються до Газопостачальної компанії «Нафтогаз України», мають можливість економити майже 34% на платежах за газ у вересні.
Про це повідомляє «Нафтогаз України».
Щоб скористатися усіма сервісними перевагами та вигідними ціновими пропозиціями, клієнтам, які отримують газ за рахунок страхового механізму — ПОН, необхідно подати заявку та стати комерційним клієнтом ГК «Нафтогаз України».
Станом на 26 серпня компанія постачає газ уже понад 1,1 млн українських родин за однією з найвигідніших цін — 7,96 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану «Фіксований». Ця ціна для комерційних клієнтів не збільшуватиметься протягом року — з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.
Клієнти, які подадуть заявку та стануть клієнтами ГК «Нафтогаз України» як цінового лідера на ринку, зможуть платити за куб газу у вересні на 4,04 грн менше.
Подати заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України» можна кількома зручними способами:
  • онлайн — на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24;
  • офлайн — у мережі ПУМБ, Ощадбанку, ТАСКОМБАНК, Ідея Банк, через мережу агентів СГ «ТАС», у відділеннях Нової пошти у Полтавській області, а також у центрах оплат та підключень ГК «Нафтогаз України».
Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

Довідка Finance.ua:

  • ГК «Нафтогаз України» не встановлює ціну для клієнтів ПОН: ціна вираховується щомісячно за спеціальною формулою, розробленою у рамках Порядку проведення конкурсу з визначення постачальника «останньої надії», затвердженого постановою КМУ від 30.09.2015 № 809.
  • формула враховує певні ризики для постачальника «останньої надії», фактичні ціни природного газу на європейських газових хабах, поточний обмінний курс гривні до євро та низку інших актуальних ринкових чинників.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас