PayPal планує підключити крипто-послуги у Великобританії вже в серпні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal планує підключити крипто-послуги у Великобританії вже в серпні

Фінтех і Картки
215
Генеральний директор PayPal Ден Шульман підтвердив, що платіжний гігант працює над запуском крипто-сервісів у Великобританії. Якщо все піде за планом, це може статися вже наступного місяця.
«Ми збираємося запуститися [з криптовалютами] у Великобританії, можливо, навіть наступного місяця, відкриємо там торгівлю», — цитує слова Шульмана Bitcoinist.
Виступаючи в середу конференц-коллі PayPal про доходи за 2 квартал 2021 року, Шульман сказав, що задоволений поточною динамікою на ринках, і компанія продовжує впроваджувати інноваційні функції для крипто-підтримки.
«Ми, очевидно, додаємо функції – ви, напевно, помітили збільшення лімітів до 100 000 доларів на тиждень. Ми перебуваємо в процесі однієї відкритої банківської інтеграції, яка розширить можливості більш швидких платежів», — сказав Ден Шульман.
В кінці травня Хосе Фернандес да Понте, віце-президент і генеральний директор PayPal з блокчейну і криптовалют, оголосив про плани включити можливість виведення крипто-коштів на сторонні гаманці.
Під час вчорашньої розмови Шульман підтвердив, що компанія все ще працює над цим, але він не зміг назвати точні терміни:
«Ми зараз працюємо над переказами на сторонні гаманці, і хочемо переконатися, що створюємо дуже плавний процес для податків і податкової звітності. І тому ми вивчаємо, як інтегрувати це як в торгівлю, так і в купівлю криптовалюти на нашій платформі».
У червні PayPal разом з Visa стали головними інвесторами венчурної крипто-компанії Blockchain Capital.
За матеріалами:
Lenta.UA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас