В Україні незабаром злетить попит на одну з вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні незабаром злетить попит на одну з вакансій

Особисті фінанси
7955
В Україні в серпні значно збільшиться попит на нянь, що пов’язано з початком навчального року.
У сім’ях вони можуть заробляти до 20 тис. грн на місяць.
Про це розповіли аналітики кадрового порталу Jooble. За їхніми даними, найбільше вакансій від роботодавців на цю роботу в: Києві, Харкові, Дніпрі та Львові.
“Няня – не сезонна професія, попит на них тримається практично на одному рівні протягом року. Але ми помітили, що в літній період шукають їх найбільш активно. Досвідчені няні зазвичай працюють в сім’ї протягом усього дитинства дитини і шукають роботу після того, як сім’я її послуг більше не потребує. Але відкрито багато вакансій і на тимчасову зайнятість”, – говорить Олена Кирильєвніна, керівник відділу по роботі з партнерами Jooble.
Заробітна плата у нянь залежить від регіону і графіка роботи. Найбільше вакансій від роботодавців на неповний робочий день, при такому графіку няням платять від 350 до 500 гривень на годину. Якщо ж роботодавець шукає няню для роботи на постійній основі і на повний робочий день, то заробітна плата по Україні варіюється від 5 до 20 тис. грн.
Попит на нянь зазвичай починає стрімко зростати перед початком кожного навчального року. Більше вакансій з’являється навесні, а влітку доходить до піку. Вимоги, які прописують роботодавці найчастіше – досвід роботи від 2-х років, любов до дітей.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас