Apple відклала повернення співробітників в офіси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відклала повернення співробітників в офіси

Фондовий ринок
311
Apple продовжить стежити за ситуацією і повідомить співробітників як мінімум за місяць, перш ніж повернути їх в офіси. Про це йдеться у звіті компанії.
Черговий сплеск випадків зараження коронавірусом змусив Apple змінити раніше оголошений план з повернення багатьох співробітників в офіси в вересні і відкласти відновлення роботи в офісах як мінімум до жовтня.
У звіті йдеться, що Apple продовжить стежити за ситуацією і повідомить співробітників як мінімум за місяць, перш ніж повернути їх в офіси. Оскільки темпи вакцинації від COVID-19 значно прискорилися в усьому світі, генеральний директор Apple Тім Кук (Tim Cook) оголосив у червні, що співробітники Apple повернуться в офіс у вересні.
Потім в службовій записці для співробітників компанії Кук зазначив, що співробітники будуть працювати в офісі три дні на тиждень як мінімум до 2022 року.
Однак, навіть незважаючи на вакцинацію, різні варіанти COVID-19 продовжують викликати зростання випадків зараження в багатьох країнах, і число смертей, як і раніше, велике. В результаті компаніям довелося переглянути свої плани з повернення співробітників на роботу цього року.
Хоча такі компанії, як Facebook і Google, проявили гнучкість, дозволивши більшості співробітників працювати з дому, Apple вибрала гібридну модель, яка вимагає, щоб співробітники працювали в офісах три дні на тиждень. Деякі співробітники Apple вже працюють в офісах в певні дні, але з вересня це повинно було стати обов’язковим.
У відповідь на скарги деяких співробітників на сувору політику Apple, яка забороняє роботу з дому, компанія відзначила, що «особиста співпраця має важливе значення» для корпоративної культури, тому Apple не змінить своє рішення.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас