Співзасновник мережі Ethereum покидає криптобізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співзасновник мережі Ethereum покидає криптобізнес

Фінтех і Картки
774
Ентоні Ді Іоріо працює в службі безпеки з 2017 року і каже, що хтось повсякчас його переслідує, куди б він не пішов. У найближчі тижні він планує продати Decentral Inc. і переорієнтуватися на філантропію та інші підприємства, не пов’язані з криптографією. Канадець розраховує з часом розірвати зв’язки з іншими стартапами, з якими він пов’язаний, і більше не планує фінансувати блокчейн-проекти.
Ще в 2013 році Ді Іоріо став співзасновником Ethereum, який став домом для багатьох найгарячіших криптопроектів, особливо в царині децентралізованих фінансів, які дозволяють людям брати в борг, давати в борг і торгувати один з одним без посередників, таких як банки.
Ethereum, рідний токен мережі, має ринкову вартість близько 225 мільярдів доларів. Він викликав фурор у 2018 році, купивши найбільший і один з найдорожчих кондомініумів у Канаді, заплативши за нього частково електронними грошима.
Ді Іоріо придбав триповерховий пентхаус за 22 млн дол. у готелі St. Regis Residences Toronto, колишньому Trump International Hotel & Tower в діловому центрі міста.
В останні роки Ді Іоріо зайнявся венчурним інвестуванням і консультуванням стартапів. Деякий час він також був головним цифровим директором торонтської фондової біржі.
У лютому 2018 року Forbes його статки оцінювалися в 1 млрд дол. Відтоді ціна Ethereum зросла більш ніж удвічі.
Decentral – це заснований в Торонто інноваційний центр і компанія з розробки програмного забезпечення, орієнтована на децентралізовані технології, а також виробник Jaxx, гаманця цифрових активів, який в цьому році зібрав близько 1 млн клієнтів.
Ді Іоріо сказав, що поговорив з кількома потенційними інвесторами і вважає, що стартап буде оцінений в сотні мільйонів. Він розраховує продати компанію за фіат або акції іншої компанії – не крипто.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас