Visa і Mastercard продовжать роботу з криптобіржею Binance — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa і Mastercard продовжать роботу з криптобіржею Binance

Фінтех і Картки
1031
Платіжні системи Visa і Mastercard не збираються відмовлятися від співпраці з криптовалютною біржею Binance, незважаючи на посилення контролю з боку регуляторів, передає Дело, посилаючись на Financial Times.
Як зазначає видання, в керівництві Visa заявили, що знають про нещодавню заяву Управління з фінансового регулювання і нагляду Великобританії (FCA) з приводу Binance і ведуть постійний діалог з торговою платформою для відстеження актуальних подій.
У свою чергу, в Mastercard зазначили, що стежать за ситуацією, включаючи те, як біржа виконує нормативні вимоги.
Обидві компанії не планують забороняти клієнтам використовувати їхні платіжні картки для купівлі криптовалют на Binance.
За інформацією ForkLog, наприкінці червня британський фінансовий регулятор FCA заборонив компанії Binance Markets Limited будь-яку регульовану діяльність в країні без попереднього письмового схвалення.
Біржа заявила, що зазначена юрособа не надавала послуги на домені binance.com.
Після цього британські банки Barclays і Santander заборонили клієнтам переказувати гроші на Binance. Платіжна система Clear Junction також відмовилася обробляти пов’язані з біржею платежі.
Перевірку роботи Binance почали на Кайманових островах, в Таїланді її звинуватили в діяльності без ліцензії, в Японії винесли чергове попередження, а регулятор Польщі закликав до обережності при використанні послуг біржі.
Перед цим Binance оголосила про припинення обслуговування резидентів канадської провінції Онтаріо і призупинила прийом євро-депозитів через SEPA.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас