TikTok запустив опцію «резюме» для пошуку роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TikTok запустив опцію «резюме» для пошуку роботи

Технології&Авто
230
Компанія TikTok вважає, що з ростом кількості творчого контенту, пов’язаного з кар’єрою і роботою, є можливість підвищити цінність досвіду людей, які користуються додатком.
Короткі креативні відеоролики в поєднанні з простими у використанні вбудованими інструментами створили нові способи пошуку талановитих кандидатів та кар’єрних можливостей. Компанія оголосила про запуск програми резюме – «TikTok Resumes».
Про важливі новини технологій ми пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь! 🤫
«Ми об’єднуємося з обраними компаніями і запрошуємо подавати заявки на вакансії у деяких з найбільш затребуваних роботодавців у світі. Серед них Chipotle, Target, WWE, Alo Yoga, Shopify, Contra, Movers + Shakers тощо. Зацікавленим кандидатам пропонується творчо і достовірно продемонструвати свої навички та досвід, а також використовувати #TikTokResumes в заголовках при публікації відео-резюме», – зазначили у TikTok.
Резюме можна знайти в застосунку через #TikTokResumes і на сайті tiktokresumes. Кандидатам пропонується ознайомитися зі списками вакансій, прикладами відео-резюме TikTok та профілями користувачів, які створюють контент, пов’язаний з кар’єрою або роботою. Наразі, ця програма запущена в США і згодом її поширять на інші країни.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас