В Україні можуть з'явитися відповідальні за зарплати за сферами і регіонами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні можуть з'явитися відповідальні за зарплати за сферами і регіонами

Казна та Політика
471
В Україні можуть з’явитися відповідальні за погашення заборгованості по зарплаті у певній сфері господарювання або регіоні.
Таку заяву зробив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати 1 липня.
Прем’єр-міністр зазначив, що в кожному органі влади має бути визначена посадова особа, яка нестиме персональну відповідальність за стан погашення заборгованості у певній сфері господарювання або регіоні.
«Тимчасові комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати мають працювати так часто, як того потребує ситуація. Якщо в регіоні є заборгованість, значить комісія має працювати до отримання належного ефекту: скорочення заборгованості й повного її погашення. Порожні звіти про кількість зібрань і чергові безрезультатні заслуховування прийматися не будуть. Заходи мають бути рішучими та ефективними», — підкреслив Шмигаль.
Він також доручив усім керівникам центральних і місцевих органів влади, щоб кожен працівник медицини, освіти, культури, спорту та інших бюджетних сфер отримував оплату не пізніше визначених законом термінів.
Керівників усіх державних підприємств, де є заборгованість із заробітної плати, зобов’язали створити конкретний план дій, заходів та графіків її погашення та надати щомісячні звіти.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас