Бізнес називає неприпустимим прийняття «ресурсного законопроєкту» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес називає неприпустимим прийняття «ресурсного законопроєкту»

Казна та Політика
554
Прийняття т. зв. ресурсного законопроєкту лише поглибить кризові явища в українській економіці та призведе до зменшення надходжень до держбюджету.
Про це йдеться у заяві бізнес-спільноти, об’єднаної Європейською Бізнес Асоціацією, Американською торговельною палатою в Україні та Спілкою Українських Підприємців.
До речі, про новини для бізнесу ми часто пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб не пропустити важливі новини! 🤫
«Стало відомо, що 1 липня одіозний законопроєкт № 5600 про внесення змін до Податкового кодексу та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень, який жодним чином не підтримується бізнесом, буде винесено на розгляд Верховної Ради у першому читанні. Бізнес-спільнота глибоко стурбована даною новиною, адже вона означає, що відповідальні органи державної влади абсолютно не чують бізнес та не хочуть звертати увагу на жодні коментарі й пропозиції», — сказано у заяві.
Представники бізнес-асоціацій зазначають, що вони неодноразово зверталися з численними листами й заявами до народних депутатів та органів державної влади з проханням не підтримувати законопроєкт № 5600 та провести ґрунтовні обговорення з бізнесом. Крім того, запрошували ініціаторів законопроєкту на зустрічі, аби обговорити даний законопроєкт та визначити, як можна досягти компромісу в даній ситуації.
«На жаль, жодна зустріч бізнесу з ініціаторами так і не відбулась», — констатували ініціатори заяви.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас