Air Astana збільшує кількість авіарейсів до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Air Astana збільшує кількість авіарейсів до Києва

Особисті фінанси
281
Казахстанська авіакомпанія Air Astana з 1 липня посилить свою присутність на українському ринку за рахунок збільшення частоти польотів до Києва.
Про це пише Avianews.
На додачу до двох щотижневих рейсів в Алмати і одного щотижневого рейсу в Нур-Султан авіаперевізник додасть по одному рейсу на тиждень на цих двох напрямах, повідомили в Air Astana.
Таким чином, загальна частота польотів на маршруті Київ – Алмати складе три рейси на тиждень, на лінії Київ – Нур-Султан – два рейси на тиждень.
Вартість квитків. Мінімальна заявлена вартість авіаквитків на рейси Air Astana в обидва кінці починається від $376 в економ-клас і від $876 в бізнес-клас.
В телеграм-каналі Finance_ukr можна більше дізнатися про умови в’їзду в різні країни. Також там публікуємо корисні поради для мандрівників. Підписуйтесь і ви!
На лінії Київ – Алмати польоти двічі на тиждень виконує також український лоукостер SkyUp. Його авіаквитки можуть бути дешевшими, проте авіакомпанія пропонує спрощений сервіс у порівнянні з Air Astana
Розклад рейсів Алмати – Київ – Алмати Air Astana:
  • Алмати 18:50 → Київ 21:05, середа, субота;
  • Алмати 21:50 → Київ 00:05, неділя;
  • Київ 22:05 → Алмати 05:55, середа, субота;
  • Київ 01:05 → Алмати 08:55, понеділок.
Розклад рейсів Нур-Султан – Київ – Нур-Султан Air Astana:
  • Нур-Султан 20:40 → Київ 22:05, понеділок, четвер;
  • Київ 23:05 → Нур-Султан 06:00, понеділок, четвер.
В’їзд у Казахстан. Громадяни України можуть відвідувати Казахстан в тому числі з метою туризму. Для цього перед вильотом необхідно здати ПЛР-тест на коронавірус. Він повинен показати негативний результат, тобто підтвердити, що людина не хвора.
З моменту здачі аналізу до моменту перетину кордону Казахстану має пройти не більше 72 годин. Документ про тестування повинен бути російською, казахською або англійською мовами.
Медична туристична страховка на один тиждень для Казахстану коштує 190 грн. Вона покриває в тому числі лікування від COVID-19.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас