Ілон Маск розбагатів за тиждень майже на 10 млрд доларів — Forbes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск розбагатів за тиждень майже на 10 млрд доларів — Forbes

Особисті фінанси
929
За підсумками минулого тижня статки засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска збільшилися на 9,9 млрд доларів.
Про це свідчать дані журналу Forbes.
У списку мільярдерів Forbes Real-Time Маск посідає третє місце. На першому місці залишається засновник Amazon Джефф Безос з капіталом в 196,2 млрд доларів, на другому-французький бізнесмен-мільярдер, президент Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно з капіталом в 193,8 млрд доларів.
До речі, в телеграм-каналі Finance.ua ми теж пишемо про світові та особисті фінанси. Там же вчимо не платити зайвого. Не забудьте підписатися! 🤫
Як зазначається, Ілон Маск розбагатів за рахунок зростання вартості акцій Tesla, які за підсумками минулого тижня зросли на 7,8%.
Причиною такого зростання акцій видання називає «загальноринковий оптимізм», через те, що Білий дім і сенатори демократичної і Республіканської партій США минулого тижня досягли попередньої угоди про «інфраструктурний пакет» приблизно на 1,2 трлн доларів.
Нагадаємо, в травні Ілон Маск «збіднів» до третього місця в рейтингу найбагатших людей світу за версією Bloomberg Billionaires Index. Маск «поступився» місцем французькому магнату Бернару Арно.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас