У Франції планують запустити нічні поїзди-готелі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Франції планують запустити нічні поїзди-готелі (фото)

Технології&Авто
886
Французький стартап Midnight Trains заявив про намір запустити нічні поїзди у кількох міжнародних напрямах. Пропозиція буде орієнтована на тих пасажирів, які шукають більш екологічну і зручну альтернативу авіаперельотам.
У компанії акцентують, що її нічні поїзди стануть своєрідними “готелями на колесах” з відповідним рівнем комфорту.
До речі, про цікаві ініціативи та нововведення в інших країнах ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
“Ми хочемо створити нові враження для мандрівників. З нашої точки зору, цей новий досвід починається з типу пропонованих нами купе і їх дизайну. Ми виберемо варіант, який найкраще відповідає нашому баченню готелів на рейках”, – зазначив співзасновник Midnight Trains Ромен Пайє.
У Франції планують запустити нічні поїзди-готелі (фото)
Інший співзасновник компанії, Адрієн Омон, заявив, що замість “простих, незручних і позбавлених усамітнення послуг” пасажири шукають надійну і якісну альтернативу авіаперельотам, і “Midnight буде в авангарді винаходу цього продукту, якому понад століття”.
У Франції планують запустити нічні поїзди-готелі (фото)
Зараз компанія вивчає варіанти оренди відремонтованого б/у рухомого складу. Розглядаються варіанти в кількох країнах ЄС. Також обговорюється можливість придбання нових вагонів. Компанія не збирається сама ставати залізничним оператором (принаймні, в короткостроковій перспективі), а веде переговори з уже працюючими приватними вантажними і пасажирськими операторами. Перший поїзд хочуть запустити в 2024 році в напрямі Південної Європи.
У Франції планують запустити нічні поїзди-готелі (фото)
Центром передбачуваної мережі стане Париж. Звідти маршрути повинні будуть пролягати в Мадрид, Лісабон, Порту, Мілан, Венецію, Флоренцію, Рим, Відень, Прагу, Будапешт, Берлін, Гамбург, Копенгаген і Единбург.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас