Викладачі Президентського університету матимуть зарплату від $4000, — Шкарлет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Викладачі Президентського університету матимуть зарплату від $4000, — Шкарлет

Особисті фінанси
2246
У майбутньому президентському університеті, створення якого анонсував Володимир Зеленський, зарплата викладачів стартуватиме з 4 тисяч «доларів або євро».
Про це заявив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у інтерв’ю «Радіо Свобода».
«Дайте спочатку концепцію напишемо. Тому що вже одне речення було озвучене про зарплату. Але коли з президентом говорили, то він сказав, що ми хоча би для найкращих маємо виконати ту зарплату в ті 4 тисячі, хоча би стартувати з цього. Але це будуть кращі, які спроможні», — заявив Шкарлет.
Нагадаємо, що указ про створення Президентського університету майбутнього був підписаний 31 травня 2021 року. У ньому готуватимуть фахівців за такими освітніми напрямами: інформаційні технології, кібербезпека, нанотехнології, космічні технології, біотехнології та наука про здоров’я, енергетика, глобалізація та міжнародні комунікації.
За попередньою концепцією, «університет майбутнього» готуватиме бакалаврів, магістрів, МВА, МВІ та докторів філософії. Його мають збудувати до 2023 року.
До речі, в телеграм-каналі Finance.ua ми теж розповідаємо про новини зі світу грошей. Усе, що стосується зарплат, цін та економії – шукайте за посиланням. І не забудьте підписатися!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас