У Мінсоцполітики назвали витрати на суму понад 50 тисяч гривень, які не вплинуть на субсидію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінсоцполітики назвали витрати на суму понад 50 тисяч гривень, які не вплинуть на субсидію

Казна та Політика
1236
З 1 травня в Україні уточнили перелік одноразових витрат на суму понад 50 тисяч гривень, через які позбавлятимуть права на субсидію. Однак деякі витрати не вплинуть на субсидію.
Про це заявив заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко на брифінгу.
«Зокрема, переглянуто порядок врахування окремих видатків громадян, які одноразово сягають 50 тисяч гривень і більше. Зокрема, це купівля робіт, товарів, послуг будь-яких, крім оплати комунальних послуг, оплати медичних послуг, оплати навчання і подібних речей. Ці витрати не враховуються при призначенні житлової субсидії», — сказав він.
Музиченко нагадав, що з 1 травня при призначенні субсидій враховується інформація про здійснення внесків до статутних капіталів організацій, купівлю корпоративних прав, купівлю коштовних речей, рухомого та нерухомого майна на суму понад 50 тисяч гривень.

Довідка Finance.ua:

  • З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.
  • Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявляє, що Кабінет міністрів найближчим часом підніме до 100 тис. грн суму депозитів, які не враховуватимуться при призначенні житлової субсидії.
  • Міністерство розвитку громад і територій ініціює встановлення механізму перерахунку за неякісні комунальні послуги.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас