Пасажирські поїзди в «червоних» зонах почали ходити без обмежень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажирські поїзди в «червоних» зонах почали ходити без обмежень

Особисті фінанси
205
На тлі ослаблення карантину і поступового виходу областей з «червоної» зони «Укрзалізниця» відновлює повноцінне курсування поїздів далекого прямування, рух в яких було тимчасово обмежено через локдаун.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Зараз карантин — заборона висадки і посадки пасажирів — діє тільки в Житомирській області.
У компанії нагадали, що скасування та поновлення зупинок поїздів через карантин здійснюються на основі рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
«Укрзалізниця» обіцяє суворо стежити за дотриманням карантинних вимог в поїздах і на вокзалах і просить пасажирів обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них іншими пасажирами або співробітниками «Укрзалізниці».
У Чернівецькій області з 22 квітня «Укрзалізниця» відновила курсування поїздів далекого прямування. Це стало можливим після виходу області з «червоної» зони карантину.
Також повідомлялося, що напередодні травневих свят та Великодня, коли в Україні будуть тривалі вихідні, «Укрзалізниця» призначила 16 додаткових поїздів. Квитки на них вже в продажу. Протягом усіх травневих свят курсуватимуть потяги до Львова, Івано-Франківська, Рахова та Ужгорода на Заході.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас