Bitcoin впав нижче $50 000 через намір Байдена підняти податки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitcoin впав нижче $50 000 через намір Байдена підняти податки

Фінтех і Картки
1774
Bitcoin знизився усьоме за вісім днів, після того, як президент США Джо Байден запропонував майже вдвічі збільшити податок на приріст капіталу для багатих.
Як повідомляє Bloomberg, ціна на Bitcoin знизилася на 5,8% до $48 596. JPMorgan Chase & Co. і Tallbacken Capital Advisors LLC нещодавно попередили, що існує потенціал для подальшого зниження після того, як найбільша криптовалюта пішла вниз з рекордного максимуму в $64 870 доларів 14 квітня.
Агентство зазначає, що податкові проблеми можуть мати неабиякий вплив на найбільшу криптовалюту у світі. Американські інвестори, які вкладаються в цифрові активи, які виросли більш ніж на 70% в цьому році, вже стикаються з податком на приріст капіталу, якщо вони продають криптовалюту після того, як утримували її понад рік.
Американці, які інвестували в криптовалюти 1-2 роки тому, отримали від 600% до 900% прибутку. Якщо Байден реалізує свій план, вони будуть змушені віддавати 43,4%. Частково це і стало причиною продажу інвесторами частин своїх портфелів.
Нагадаємо: днями курс Bitcoin впав на 15%, що було викликано відключенням світла в Китаї та рішення Туреччини заборонити використання криптовалюти для платежів з 30 квітня.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас