Уряд спрямував майже 1 млрд на ноутбуки для вчителів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд спрямував майже 1 млрд на ноутбуки для вчителів

Казна та Політика
361
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про спрямування коштів для придбання ноутбуків для педагогічних працівників шкіл, які беруть участь в організації дистанційного навчання.
Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.
Очікується, що 980 млн спрямують на придбання ноутбуків для вчителів шкіл з метою організації дистанційного навчання та інших форм здобуття середньої освіти з використанням дистанційних технологій.
“Кабмін затвердив Порядок та умови, що визначають механізм надання й розподілу субвенції у розмірі одного мільярда гривень на боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти”, – написав міністр.
Ця субвенція спрямовується на придбання:
  • ноутбуків для педагогічних працівників шкіл для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання – в обсязі 980 млн гривень;
  • засобів захисту, необхідних для організації протиепідемічних заходів під час проведення основної та додаткової сесій зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році – в обсязі 20 млн гривень.
Кошти субвенції передбачені Державним бюджетом на 2021 рік.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас