Facebook Pay отримав персоналізовані QR-коди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook Pay отримав персоналізовані QR-коди

Фінтех і Картки
182
Facebook Pay отримав нову функцію – персоналізовані QR-коди, завдяки яким можна здійснювати грошові перекази друзям чи родині. Для цього достатньо відсканувати цей код на екрані смартфона і вказати бажану суму.
Facebook Pay запустили в 2019 році, перш за все, для оплати за покупки. В Україні Facebook Pay почав працювати в серпні 2020 року. А сервіс Shopping Tags (Facebook Shop) у нас запустили тільки у березні 2021 року.
Сервіс для оплати інтегрований в усі застосунки компанії, включаючи Facebook, Messenger, Instagram і WhatsApp. Тепер гігант соціальних мереж сподівається залучити якомога більше людей через особисті платежі.
Користувачам буде доступна нова кнопка «сканування». Натискання на неї дозволяє сканувати QR-коди інших осіб, обрати суму і надіслати гроші. Крім того, Facebook Pay також представляє персоналізовані посилання на оплату, які автоматично спрямовують на безпечну сторінку для передачі грошей на ваш обліковий запис. Зараз функція тестується користувачами в США. Коли її запустять для всіх – не повідомляється.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас