Найпопулярніші вживані легковики з ГБО в лютому (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші вживані легковики з ГБО в лютому (інфографіка)

Особисті фінанси
1830
Навіть попри подорожчання пропан-бутану, ГБО все ж залишається засобом для заощадження, адже ціни на бензин та дизпальне теж помітно зросли. Однак темпи офіційних реєстрацій переобладнаних автомобілів на ГБО не дуже збільшилися.
Про це свідчить аналітика порталу AUTO.RIA.
У порівнянні з січнем їх стало більше (2362 проти 1961), але це все ж не ті 10+ тисяч на місяць, які фіксувалися у 2019 році. Причиною експерти називають непропорційно високу ціну сертифікації.
Які автомобілі з ГБО користуються попитом на ринку. Традиційний мікс із низки «ранніх» продуктів місцевого автопрому та кількох «іномарок», які найбільше продавали та імпортували у лютому 2021 року, виглядає так:
  • Daewoo Lanos – 1637 авто;
  • ВАЗ 2109/99 – 677 шт.;
  • Skoda Octavia – 603 шт.;
  • Chevrolet Aveo – 527 шт.;
  • Volkswagen Passat – 502 шт.
Найпопулярніші вживані легковики з ГБО в лютому (інфографіка)
У дещо меншій кількості продавали та «приганяли» авто з ГБО таких моделей як Volkswagen Golf, Mitsubishi Outlander та Lancer, Renault/Dacia Logan, Opel Astra та Vectra. Потроху зростає кількість «американців» на кшталт Nissan Rogue, Ford Fusion та Volkswagen Jetta, і автівок, які мають змішане походження, таких як Toyta Camry або Honda CR-V.
Загалом «газові» авто у лютому зайняли частку в розмірі 21% від загальних обсягів вторинного ринку, а у продажу на AUTO.RIA таких зараз є понад 32 тисячі. Вибір варіантів майже необмежений: від недорогих «Ланосів» та «Логанів» до великих позашляховиків на кшталт Toyota Land Cruiser ціною понад $80 000.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Кредитні картки для водіїв 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас