Авіаційна галузь зможе досягти показників 2019 року не раніше 2024 року, - «Украерорух» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіаційна галузь зможе досягти показників 2019 року не раніше 2024 року, - «Украерорух»

Казна та Політика
150
Державне підприємство обслуговування повітряного руху («Украерорух») заявляє, що, за оптимістичними прогнозами, авіаційна галузь зможе досягти показників 2019 року не раніше 2024.
Про це в інтерв’ю Українським Новинам повідомив виконуючий обов’язки директора «Украероруху» Андрій Ярмак.
«На сьогодні існує відкладений попит. Тільки-но відкриється Європа, всі учасники авіаринку поступово повернуться до звичайного режиму роботи. Навіть при песимістичному сценарії, в цьому році ситуація все одно буде трохи краща, ніж у минулому, коли протягом декількох місяців польотів взагалі практично не було. За найоптимістичнішими прогнозами, показників 2019 року авіаційна галузь зможе досягти не раніше 2024 року. При песимістичному сценарії ця криза може затягнутися на 10 років і більше», — повідомив Ярмак.
Також Ярмак повідомив, що, при оптимістичних сценаріях, авіатрафік почне відновлюватися з початку літньої навігації, тобто в кінці березня поточного року.
Відновлення буде можливим в зв’язку з відкриттям туристичного сезону і зростанням числа польотів в південному напрямку (Туреччина, Єгипет, Болгарія, Кіпр).
Також очікується, що польоти в країни Європи стануть можливими вже в червні 2021 року.
«За оптимістичним сценарієм, в 2021 році зростання трафіку може досягти і 50% зростання до показників минулого року. При цьому все залежатиме від рішень урядів різних країн світу щодо відкриття кордонів для подорожуючих. Авіація чекає моменту, коли зможе відновити польоти», — повідомив Ярмак.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас