Sony передумала випускати електромобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony передумала випускати електромобілі

Фондовий ринок
474
Компанія Sony не планує серійно випускати електричний седан Vision-S, хоча раніше передбачалося інше. Його використовуватимуть в якості випробувального стенду для передових технологій.
На початку 2020 року компанія Sony всіх здивувала, показавши в США на міжнародній виставці споживчої електроніки Consumer Electronics Show концепт електричного седана Vision-S.
Це було сприйнято як те, що Sony буде випускати серійно електромобілі. Можливо, за допомогою когось із найбільших автовиробників.
На жаль, ця інформація виявилася хибною. Японська компанія нещодавно її спростувала. Vision-S вона буде використовувати для тестування своїх новітніх технологій.
Але ж у Sony міг вийти дуже цікавий електромобіль, враховуючи, що ця компанія завжди лідирує в технологіях. До того ж, вона випускає електромотори для деяких автовиробників.
Нагадаємо, концепт Vision-S оснащувався двома електромоторами загальною потужністю 400 кВт. Передбачалося, що розгін до 100 км/год може скласти 4,8 секунди при максимальній швидкості 240 км/год. Який міг бути запас ходу — не відомо.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас