Нова авіакомпанія Lumiwings запустить два маршрути з Італії в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова авіакомпанія Lumiwings запустить два маршрути з Італії в Україну

Особисті фінанси
392
Нова грецька авіакомпанія Lumiwings планує запустити два маршрути в Україну влітку 2021 року. Про це повідомляє avianews.
У червні Lumiwings почне літати з Форлі і Перуджі в Одесу, кажуть у компанії TAL Aviation Group, яка представлятиме інтереси авіаперевізника в Україні.
Графік. Рейси здійснюватимуть по понеділках і п’ятницях.
Продаж квитків обіцяють відкрити незабаром. У ціну перевезення буде включена ручна поклажа 8 кілограмів і одне місце багажу до 23 кілограмів.
Також авіакомпанія планує відкрити рейси з Форлі і Перуджі в Румунію, Польщу та Чехію.

Кредитні карти для мандрівників

Компанію Lumiwings заснували в Афінах у 2015 році – вона виконувала рейси на замовлення інших авіаперевізників та чартерні рейси. Як самостійна авіакомпанія почала працювати у 2021 році. Наразі парк авіакомпанії складається з одного літака Boeing 737-300 1991 року випуску, який розрахований на перевезення 139 пасажирів.

Довідка Finance.ua:

  • Державна авіаційна служба своїм наказом затвердила список 29 курортних місць, куди авіакомпанії зможуть виконувати рейси у 2021 році.
  • В Україні створюється нова авіакомпанія – Bees Airline. На початку грудня компанія проходила сертифікацію в Державній авіаційній службі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас