Нова українська авіакомпанія планує почати польоти в грудні-січні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова українська авіакомпанія планує почати польоти в грудні-січні

Фондовий ринок
762
В Україні створюється нова авіакомпанія – Bees Airline. Зараз компанія проходить сертифікацію в Державній авіаційній службі.
Про це повідомляє ЦТС.
За інформацією порталу Мінтранс, новий перевізник вже взяв у лізинг перші два літаки Boeing 737-800.
“Наступного року ми хочемо взяти ще два повітряні судна. А на 2022 рік ми розраховуємо, що в нашому парку буде вже шість літаків”, – повідомив директор Bees Airline Євген Хайнацький в коментарі виданню. До липня поточного року він керував українською авіакомпанією SkyUp Airlines.
Bees базуватиметься в аеропорту Київ ім. І. Сікорського. “Він досить вдало розташований, багатьом киянам зручніше добиратися сюди, а не в Бориспіль”, – пояснює Хайнацький.
Зараз компанія очікує передачі літаків, які стоять в Польщі в аеропорту Жешува. Раніше їх використовувала авіакомпанія МАУ.
Перші рейси Bees запустить в Єгипет і почне роботу як чартерний перевізник. Зараз у компанії підписані договори з двома туроператорами (один з них Tez Tour Ukraine).
“Старт польотів залежить від того, як швидко ми отримаємо сертифікат експлуатанта. Якщо до 22 грудня, то ми запустимо чартерні рейси на свята. Якщо ні, то полетимо в районі 15 січня”, – додав Хайнацький.
Також повідомляється, що повноцінний старт компанія планує на квітень 2021 року, коли Bees почне виконувати регулярні рейси.
Зараз перевізник розробляє програму польотів на літній період. “Не можу поки назвати конкретні напрямки. Але для прикладу скажу, що ми розглядаємо Батумі – туди можуть літати не тільки туристи, але і українці, які володіють нерухомістю в Грузії”, підсумував директор Bees Airline.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас